Северина Којић / - Северина Којић
06/10/2021 u 17:03 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Северина неће са Додиком: Не сарађујем са особом која не признаје геноцид у Сребреници

Још прије мјесец процурила је информација како је Уна ТВ у сувласништву Игора Додика, сина члана Предсједништва БиХ

Северина Вучковић, једна од највећих регионалних музичких звијезда одустала је од ангажмана на новом телевизијском пројекту ТВ УНА, а које се повезује са Милорадом Додиком, лидером СНСД-а.

Још прије мјесец процурила је информација како је Уна ТВ у сувласништву Игора Додика, сина члана Предсједништва БиХ Милорада Додика.

Због тога је у јавности добила надимак ”Додикова телевизија”, а међу првима се појавило име Северине Вучковић која је, како се нагађало, требала имати своју емисију, што би био њен повратак у водитељску улогу након више од 30 година када је са Иваном Банфић водила емисију Топ Цуп на тадашњој З3 телевизији.

Ипак, до те сарадње, чини се неће доћи, пише Вечерњи лист.

 - Нисам се до сада оглашавала на ту тему, а моје се име провлачило у сваком тексту, а да нико није провјерио је ли информација тачна. Чињеница је да сам дуго преговарала, имали смо врло угодне радне састанке и доиста смо договорили да ћемо радити, чак смо кренули с окупљањем екипе. Међутим, онда се у медијима појавила информација да је ријеч о ‘Додиковој телевизији’, па се одједном само моје име почело појављивати уз његово. На крају се успоставило да је заиста ријеч о партнерству са породицом Додик. Не желим учествовати у пројекту који има везе с особом која вријеђа жене на најгори начин и која не признаје да је у Сребреници почињен геноцид - истакла је Северина.

Упитана је да ли се ипак од ње може очекивати ангажман на некој од телевизија у блиској будућности.

 - Чињеница је да сам посљедњих година имала више понуда за ТВ-шоу и да ме тај формат занима. И сама сам на почетку короне произвела формат СеВеТеВе и страшно се добро забављала. Но, тренутно сам потпуно концентрисана на студио и сљедећи албум што ме неизмјерно весели - поручила је Северина.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 10:56