Severina, Porfirije
16/09/2021 u 10:18 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Северина: Нека се Порфирије помоли за спас своје душе, требаће му

Порфирије је, као добар Миланов пријатељ, допустио да се дијете крштено у католичкој цркви поново крсти у православној без сагласности мајке, тврди она

У великом интервјуу који је јуче потресао јавност пјевачица Северина Вучковић оптужила је Милана Поповића да ју је психички злостављао, те набројала судије, љекаре, раднике ЦЗСС-а и моћнике који су, како наводи, с њеним бившим у Загребу систематски радили на томе да јој се трајно одузме дијете, пише Nova S.

Један од тих моћника је, каже, и новоизабрани поглавар Српске православне цркве, Порфирије.

-Ту је и новоизабрани поглавар Српске православне цркве, славни Порфирије, Миланов пријатељ који ми наводно нешто опрашта, а опрост од њега не тражим. Нека се он радије покаје за своје гријехе и помоли за спас своје душе. Требаће му. Порфирије је, као добар Миланов пријатељ, допустио да се дијете крштено у католичкој цркви поново крсти у православној без сагласности мајке. Тога нема нигдје-рекла је за Х-алтер.орг Северина.

Протеклих неколико дана у јавност су процуриле приче да је Северина патријарху слала пријетеће поруке, те да ју је он због тога пријавио ДОРХ-у (Државно одвјетништво Републике Хрватске). Ускоро је пријава ДОРХ-у демантована, а медији су објавили вијест да је управо Александрово крштење у православној цркви разлог њиховог сукоба.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 14:52