/ Фото: РАС Србија
09/07/2021 u 07:45 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

Северина очајна због битке око старатељства: Без сина сам скоро двије године

Вјерујем у правду и надам се да ће бити све у реду, поручује пјевачица

Хрватска пјевачица Северина Kојић (49) и њен бивши партнер, српски бизнисмен Милан Поповић (56), годинама бију битку око старатељства над њиховим сином Александром.

Ново рочиште у сплитском Жупанијском суду, које је трајало више од два сата одржано је прекјуче, а Северина и Милан су у суд стигли су одвојено.

Поповић није давао изјаве, а Северина се нада да ће сина виђати чешће од сваког другог викенда и пола празника, колико сада, према судској одлуци, има право.

- Јако сам тужна. Двадесет мјесеци моје дијете је без мајке и ја сам без дјетета под јако необичним околностима, али вјерујем у правду и надам се да ће бити све у реду - рекла је Северине испред суда за Дневник хрватску Нову ТВ.

С њом се на суду појавио и њен адвокат Мате Матић, који је дао кратку изјаву испред суда:

- Одлука је завршена, нећемо прилагати никакве доказе. Закључили су рочиште и расправу и одлука ће услиједити у једном временском периоду - изјавио је он.

Северина Kојић изгубила је спор с Миланом Поповићем око старатељства над сином Александром.

Иоптински грађански суд у Загребу донио је привремену мјеру којом одлучује да дијете живи с оцем Миланом, који ће самостално бринути о здрављу и образовању дјетета.

Та мјера је од тада на снази, а током протеклог периода Северина се више пута јавно жалила на ту одлуку, те истицала да је "срамна".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

24. septembar 2021 04:52