/ Фото: РАС Србија
09/07/2021 u 07:45 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Северина очајна због битке око старатељства: Без сина сам скоро двије године

Вјерујем у правду и надам се да ће бити све у реду, поручује пјевачица

Хрватска пјевачица Северина Kојић (49) и њен бивши партнер, српски бизнисмен Милан Поповић (56), годинама бију битку око старатељства над њиховим сином Александром.

Ново рочиште у сплитском Жупанијском суду, које је трајало више од два сата одржано је прекјуче, а Северина и Милан су у суд стигли су одвојено.

Поповић није давао изјаве, а Северина се нада да ће сина виђати чешће од сваког другог викенда и пола празника, колико сада, према судској одлуци, има право.

- Јако сам тужна. Двадесет мјесеци моје дијете је без мајке и ја сам без дјетета под јако необичним околностима, али вјерујем у правду и надам се да ће бити све у реду - рекла је Северине испред суда за Дневник хрватску Нову ТВ.

С њом се на суду појавио и њен адвокат Мате Матић, који је дао кратку изјаву испред суда:

- Одлука је завршена, нећемо прилагати никакве доказе. Закључили су рочиште и расправу и одлука ће услиједити у једном временском периоду - изјавио је он.

Северина Kојић изгубила је спор с Миланом Поповићем око старатељства над сином Александром.

Иоптински грађански суд у Загребу донио је привремену мјеру којом одлучује да дијете живи с оцем Миланом, који ће самостално бринути о здрављу и образовању дјетета.

Та мјера је од тада на снази, а током протеклог периода Северина се више пута јавно жалила на ту одлуку, те истицала да је "срамна".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 21:32