Severina / Instagram
17/06/2023 u 08:48 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(FOTO) Severina provokativnim fotografijama najavila svoj novi album

Najavila je i brojne saradnje, među kojima i sa trap reperom Nučijem

Severina će uskoro obradovati svoje fanove kada počne da objavljuje prvi dio albuma „Izvini”. Ovo je planirano od 27. juna, a u periodu od sedam dana premijerno će biti prikazano pet novih spotova na Jutjubu, kao i na svim ostalim digitalnim platformama.

Ona je provokativnim fotografijama na društvenim mrežama najavila izlazak albuma "Sorri", kao i saradnju sa reperom Nucijem.

- Mojoj sreći nema kraja, jer 27. juna izlazi "Sorry", A strana mog novog albuma. Tog dana ću objaviti dvije pjesme, „Sorry” i „Metak”, koje će biti duet sa mladim trap reperom Nučijem. Jupiiiiii... Stay Tuned - napisala je u opisu fotografija.

Sedam dana kasnije njena publika će moći da sluša još tri nove pjesme - "Nebo" feat. Sandi i KIMMV i "Pravda za ljubav", a zatim "Sto stepi" feat. KIMMV i Filip Miletić.

– Severina će u septembru objaviti posljednju pjesmu i spot „Woodoo riba”, a paralelno sa njom izlaziće i pjesme na vinilu i CD-u. Ovo ujedno predstavlja i prvi dio albuma koji se nalazi na „A strani“, a sadržaće još dva singla, koja su već objavljena – „Vrijejem u Boga“ i „Fališ mi“, koji se već približava figuri 70 miliona Jutjub pregleda - saopšteno je iz Severinine pi-ar službe.

Kako dalje navode, drugi dio albuma biće objavljen na jesen/zimu, kada će paralelno biti objavljen i četvrti Severinin DVD, sa turneje „The Magic Tour”.

– Severina se neizmjerno raduje izlasku novog albuma, kao i novoj regionalnoj turneji u Arenasu, ukupno petoj regionalnoj turneji u njenoj karijeri, što je čini jednom od rijetkih izvođača sa ovih prostora – zaključeno je u saopštenju, navodeće da će, pored brojnih dosadašnjih kompilacija, ova tri DVD-a sa turneja „Virujen u te“, „Tridesete život“ i „Dobrodošao u klub“, ovo biti Severinin trinaesti studijski album.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 16:49