Северина Вучковић  / Фото: Јелена Балић
17/09/2021 u 13:52 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Северина: Свјесна сам да ће мој син кад тад морати да се суочи са порно снимком

Желим да поручим младим дјевојкама да буду опрезне и да пазе шта чине, савјетује пјевачица

Интервју пјевачице Северине Вучковић који је дала за Х-Алтер пољуљао је јавност, а један дио односи се и на секс снимак из 2004. године.

- На почетку моје везе са Миланом Поповићем, једна ствар која ми је дала сигнал да Милану није стало до мене било је његово питање колико сам наплатила тај филм. Срамотно. Желим да поручим младим дјевојкама да буду опрезне и да пазе шта чине - рекла је Севе у великом интервјуу за поменути магазин, у кој је открила кроз шта је све пролазила у вези са српским бизнисменом.

Открила је да јој је Милан пријетио новим порно снимком, а извинила се онима које је “филм” из 2004. године заиста повредио.

- Свјесна сам да постоје три особе које сам тиме повриједила, и желим им се извинити. То су дјеца смог партнера из тог видеа. То су једине особе којима се ја требам извинити. Али јако је значајно да од те 2004. до данас нико није спомињао патње те дјеце, а сви су сада јако заинтересовани како ће то доживјети мој син који у то вријеме није био ни рођен- истакла је певачица.

Што се тиче малог Александра, свјесна је да ће се њен син сусрести с тим. Зато планира да претходно чује од ње.

- Свјесна сам да ће се мој син кад-тад у животу с тиме срести и имам то на уму од почетка. Kада процијеним да је вријеме, сама ћу му то рећи и хтјела бих да то чује од мене. Радо бих цитирала мудријег од себе, филозофа који каже да казна која је већа од злочина јесте сами злочин- додала је она. 

Кад се филм те године појавио на интернету, пјевачица тврди да мјесецима није излазила из куће.

- Никад нисам тражила да моја интима изађе вани. То је био велики шок. Дала сам онда два интервјуа поводом тога, и то је било то. Било је тешко, али преживјела сам. У рок службе или, што би у Сплиту рекли, темпи пасати. Али ето, била је то забава, некима и дан-данас. Па кад ми немају што рећи, онда ми спомињу тај несрећни снимак с брода- закључила је Севе. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 08:25