/ Фото: Фејсбук
17/07/2021 u 15:55 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Северина: Забранићу српским таблоидним новинарима улаз на моје концерте

Ви сте новине злог доба, поручује пјевачица

Српски таблоиди Информер и Српски телеграф пишу да је пјевачица Северина Kојић ангажовала обезбјеђење да је штити од српских фанова на концерту у Врњачкој Бањи.

Северина вечерас наступа на Међународном врњачком карневалу, а како пише Информер, пјевачица ће за овај наступ зарадити 20.000 еура.

Новине су писале да је Северина поставила неколико услова организаторима, међу којима су и тјелохранитељи. Наводно је тражила је да је "гориле" буквално прате у стопу и да не дозволе да јој нико од фанова приђе док борави у Врњачкој Бањи, а као један од разлога због којих не жели ни са ким да има контакт навела је страх од коронавируса, иако је вакцинисана.

Након ових објава огласила се Северина, која је казала да су Информер и Српски телеграф "новине злог доба”.

- Овакви и слични натписи долазе из пера људи којима би требало забранити писати, јер осим што пишу неистине - хушкају људе. Сви знате ко их плаћа за ово. Врњачка бања, једва вас чекам видјети, да се волимо, а овим “новинарима злог доба” забрањујем улаз свугдје гедј пјевам. Нека иду код оног тко их плаћа. Мислим на мушкарца који се не бави пјевањем- поручила је Северина-. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 05:19