Adel i Rič Pol / - EPA-EFE
17/12/2023 u 15:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Adel predbračnim ugovorom "zaštitila" od novog muža svojih 220 miliona

Prijatelji su ti koji su podsticali Adel da sklopi predbračni ugovor jer je 220 miliona dolara mukotrpno zaradila prodajom četiri albuma

Sada kada tajno vjenčanje pjevačice Adel i Riča Pola više nije tajna, počela su šuškanja. Navodno je popularna pjevačica, kako bi zaštitila svoje bogatstvo u vrijednosti od 220 miliona dolara, dala Riču Polu da potpiše predbračni ugovor, prenosi Dejli mejl.

Kako strani mediji saznaju, prijatelji su ti koji su podsticali Adel da sklopi predbračni ugovor jer je 220 miliona dolara mukotrpno zaradila prodajom četiri albuma, a uz to ima još 34 miliona dolara u digitalnoj prodaji.

Predviđa se da će njen projekat u Las Vegasu donijeti 2 miliona dolara bruto prihoda po izvedbi što znači da bi, ako pjevačica dobije polovinu tog prihoda, trebali bi da zaradi 13 miliona dolara. To bi ujedno bilo i najviše što je neki umjetnik zaradio po nastupu u istoriji Vegasa.

Uz to, Adel posjeduje i više kuća, a njena glavna prebivališta su imanje vrijedno 11 miliona dolara u Engleskoj i 10,5 miliona dolara vrijedno imanje u Kaliforniji, na Beverli Hilsu.

Osim toga, posjeduje i dvije kuće u Londonu koje se procjenjuju da su vrijedne 14 miliona dolara; 2016. je godine kupile kuću u vrijednosti od 9,5 miliona dolara, a u decemrbru 2021. godine kupila je vilu Silvestera Stalonea u Los Anđelesu za 58 miliona dolara.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
10. maj 2024 04:58