/ -JUTJUB
03/04/2024 u 13:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Aleksandra Prijović angažovala stručnjaka da ukloni njene slike iz mlađih dana

Radi se o slikama koje su uglavnom iz perioda tokom i nakon takmičenja u ‘Zvezdama Granda‘

Muzička zvijezda Aleksandra Prijović trenutno važi za jednu od onih koje su u samom vrhu po popularnosti i angažovanosti.

Prija puni arene, dvorane i hale širom regiona i njen trenutni uspjeh niko ne može da ospori. Od samog početka privukla je pažnju publike kao simpatična djevojka "iz komšiluka" koja odlično pjeva i tada je izgledala drugačije nego sad. Ono što su mnogi primijetili jeste da su sa interneta nestale mnoge njene fotografije iz prošlosti, navodi se čak da je pjevačica angažovala tim kako bi ih uklonila.

Na pretraživaču se danas može vidjeti svega nekoliko fotografija iz Aleksandrine mladosti. Radi se o slikama koje su, navodno, za nju prihvatljive.

"Radi se o slikama koje su uglavnom iz perioda tokom i nakon takmičenja u ‘Zvezdama Granda‘. Tada nije izgledala kao danas, toga se mnogi sjećaju. Ni njen stil nije bio bogzna kakav, zbog čega je često bila kritikovana od strane modnih stručnjaka. E sad, zašto joj sve to smeta zašto želi da pobjegne od svoje prošlosti, ne znam, ali sam od njenog saradnika čuo da Prijovićka hoće da ukloni sve tragove o tome s Googla", kaže sagovornik. Prema njegovim riječima taj IT stručnjak je uklonio gotovo 90 odsto Aleksandrinih fotki iz mladosti na razne načine.

"Pozivao se na povredu autorskih prava, a u nekim slučajevima i na zaštitu podataka o ličnosti pa je Gugl usvojio njegove zahtjeve. Ne znam tačno koliko je platila ovu uslugu, ali pretpostavljam da je u pitanju svota od nekoliko hiljada eura, s obzirom na to da je posao bio iscrpan i dugotrajan. Sve u svemu, ona je postigla svoj cilj i zadovoljna je time", navodi izvor za "Kurir".

Pjevačica se ovim povodom nije oglasila, pa nije potvrđeno da li je to djelo njenih ruku ili je neko drugi "umiješao prste".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 09:11