Alka Vuica priznala da je koristila fotošop / -INSTAGRAM/ALKA.VUICA
11/04/2024 u 21:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Alka Vuica priznala da je uređivala fotografiju s plakata pa objavila kako izgleda bez fotošopa

Priznala je i da "voli da se na njoj ne vide godine i da sve izgleda ljepše"

Hrvatska pjevačica Alka Vuica bila je meta kritika i ismijavanja zbog objavljenog fotošopiranog izbornog plakata te je na kraju priznala da je uređivala fotografiju i objavila kako izgleda bez korekcija.

Alka Vuica nedavno je najavila kandidaturu na predstojećim izborima u Hrvatskoj, a pjevačica je bila na udaru kritika zbog fotošopiranog plakata na kojima izgleda vidno drugačije.

Pjevačica je posustala pred kritikama pa je odlučila da obriše tu fotografiju i podijeli kako zapravo izgleda originalna verzija.

- Bez fotošopa! Napali su me svi da me uredio Marko Grubnić… I moram priznati da je to istina! Al‘ ja to volim i volim da sve bude uređeno i sređeno! Skupo! Takvu želim Hrvatsku!!! Da izgleda kao ja i kad je opljačkana i umorna od svega… Kad joj se više ništa ne da….Želim Hrvatsku koja prkosi vremenu!!! I svim pljačkašima, onu Hrvatsku koja će biti još bolja, za našu djecu, za naša polja, za sve one koji su ostali,a mogli su otići… Upravo zato sam se priključila SDP-u i Rijekama Pravde - napisala je Vuica.

Priznala je i da "voli da se na njoj ne vide godine i da sve izgleda ljepše".

- Ako želite da budem bez fotošopa, biću kakva jesam… Ali, ljepša sam obrađena. I svijet koji živite biće vam ljepši i uređeniji i živjećete bolje bez laži i prevara današnjeg vremena - poručila je Vuica.

Zanimljivo je da je i ovu poruku ubrzo po objavi obrisala te na kraju samo ostavila samo fotografiju plakata s neobrađenim licem te je zabranila komentarisanje.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 03:30