Ammar Mešić na novom radnom mjestu / -SKRINšOT/INSTAGRAM
05/03/2024 u 22:03 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ammar Mešić glumu zamijenio građevinom, put ga odveo u Beč

Želim da radim, da budem slobodan i da uveče kada legnem umoran, legnem srećan, kaže glumac

Fizički posao može da uprlja ruke ali ne i obraz. Mladi čovjek koji nije dao da ga slome zbog izniošenja mipšljenja javno, ostao je bez posla, ali i bez mogućnosti d azaradi i preživi. Zato je morao da se snađe.

Posle otkaza u popularnoj TV seriji, glumac Ammar Mešić krenuo je u potragu za novim angažmanom, a taj put odveo ga je u Beč, odakle na svojim društvenim mrežema dijeli fotografije sa novog posla - sa građevine. Za N1 je otkrio zašto je otišao iz Srbije i glumu zamijenio građevinom.

- Znaju svi situaciju da sam bio glasan i iskazao svoje mišljenje vezano za tragediju koja se desila u maju i nakon toga je uslijedio moj otkaz u seriji Igra sudbine. Većina nas koji se bave medijima zna koliko je teško naći posao i ući u neke projekte, a onda sam vidio da me nijedan novinar, nijedna medijska kuća, sem vaše i još par, ne zove na inetrevjue, dogodilo se i par situacija gdje nisu htjeli ni da uzmu izjavu od mene - podsjeća glumac u emisiji „Dan uživo“, navodeći razloge zašto je otišao iz Srbije.

Na pitanje zašto je izabrao Beč, Mešić je rekao da je razlog zato što „živi slobodnije“.

- Želim da radim, želim da zarađujem, da od tog posla živim časno i da dišem čist vazduh, da budem slobodan i da uveče kada legnem umoran, legnem srećan - istakao je glumac.

Prema njegovim rečima, došao je da radi na građevini, jer želi da zaradi dovoljno novca da renovira svoju kuću u kojoj žive njegovi roditelji u Prijepolju.

Na pitanje da li je odustao od glume, Mešić je kazao da je „gluma njegov život, ono što je završio i čime želi da se bavi“.

U poruci svima u Srbiji, glumac je naglasio da „ne daju na sebe i da se ne prodaju tako lako“.

- Život je težak posebno ako javno želite da iskažete svoje stavove, moja poruka je – nemojte da se slomite, posla ima ko hoće da radi, samo je bitno željeti i raditi - naglasio je Mešić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 21:12