Baby Lasagna / - SKRINšOT/INSTAGRAM/VOGUE ADRIA
15/04/2024 u 17:09 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Baby Lasagna pozirao za Vogue, fanovi su oduševljeni

Ovogodišnji predstavnik Hrvatske na Eurosongu fotografirao se u nekoliko različitih modnih kombinacija za časopis Vogue Adria.

Baby Lasagna se fotografisao za časopis Vogue Adria.

- Sad smo ovdje na slikanju za Vogue. Kad me Krešo zvao i rekao da imamo slikanje za Vogue, pitao sam možemo li ga prebaciti. Onda slušaš sebe i opa slikanje za Vogue? - rekao je 28-godišnji muzičar na snimku koji je objavio na Instagram profilu časopisa.

Ovogodišnji predstavnik Hrvatske na Eurosongu fotografirao se u nekoliko različitih modnih kombinacija. Pogledajte kako je to izgledalo.

"Ko bi prije tri mjeseca rekao da će jedna Dora iznjedriti trenutno najveću muzičku zvijezdu u Hrvatskoj, doslovno preko noći", "Mogao bi se baviti manekenstvom", "Ovo je samo početak", "Izgledaš odlično", "Baš si kul", "Bravo", "Svjetsko, a naše", "Super su ti ove odjevne kombinacije", "Samo jako", "Pravi muškarac", pisali su Lasagni oduševljeni obožavaoci u komentarima.

Podsjećamo, Baby Lasagna je u subotu nastupio u Amsterdamu. Otpjevao je pjesmu Rim Tim Tagi Dim s kojom će ove godine predstaviti Hrvatsku na Eurosongu. Publika u Holandiji glasno ga je pozdravila kad je izašao na pozornicu, a potom su s Lasagnom pjevali i plesali.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 13:44