Princ Hari i Megan Markl / - EPA
13/04/2024 u 21:44 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Britanci imaju nisko mišljenje o kraljevskoj porodici: Evo na kom su mjestu princ Hari i Megan Markl

Princ Hari i Megan Markl našli su se među najmanje popularnim članovima britanske kraljevske porodice, prema anketi YouGov

Od 2.004 anketirane odrasle osobe, 31 odsto ima dobro mišljenje o Hariju, a samo 26 odsto ljudi reklo je da ima pozitivan stav o vojvotkinji od Saseksa.

Jedini član kraljevske porodice koji je manje popularan od Harija i Megan je princ Endru, koji je prethodno bio povezan sa seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstinom, javlja britanski Ekspres, prenosi B92.

Anketa, koja je sprovedena ranije ovog mjeseca, pokazala je da mlađa generacija ima nisko mišljenje o kraljevskoj porodici generalno. Kako se navodi, princ Hari posjetiće Veliku Britaniju narednog mjeseca radi proslave ‘‘Igara nepobjedivih‘‘, u kojima učestvuju ratni veterani sa invaliditetom.

Ekspres navodi da nije sigurno da će se Megan pridružiti suprugu, a komentator Ričard Ficvilijams rekao je da je vojvotkinja ‘‘posebno nepopularna u Britaniji‘‘ i da ne očekuje njen dolazak, budući da je poslednji put posjetila zemlju prilikom sahrane kraljice Elizabete II.

Princ Hari i Megan Markl promijenili prezime djeci: Ne prezivaju se kao ostali članovi kraljevske porodice

Popularnost vojvode i vojvotkinje od Saseksa opala je 2020. godine, kada su odlučili da napuste Britaniju, a intervju koji je bračni par dao voditeljki Opri Vinfi i Harijeva autobiografija ‘‘Spare‘‘, u kojima je par navodno napao kraljevsku porodicu, učinio ih je još manje omiljenim u britanskoj javnosti.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
22. maj 2024 04:08