Šakira / -TANJUG/AP
28/12/2023 u 11:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bronzana statua Šakire otkrivena u njenom rodnom gradu

Natpis u podnožju statue hvali umjetnicu zbog njenih „bokova koji ne lažu, jedinstvenog talenta i glasa koji pokreće mase"

Ogromna bronzana statua pjevačice Šakire otkrivena je u njenom rodnom gradu Barankilji, na sjeveru Kolumbije, prenijeli su američki mediji.

Bronzana statua je visoka 6,5 metara i prikazuje Šakiru u plesnom pokretu karakterističnom za koreografiju u njenom popularnom video spotu za pjesmu Kukovi ne lažu (Hips Don‘t Lie), prenosi BBC. Poznata pjevačica je na svom Instagram nalogu podijelila fotografije svojih roditelja ispred statue. Šakira je, prema podacima Gugla, bila među najtraženijim imenima na toj mreži, a prije vijesti o otkrivanju statue u Barankilji, Šakira je ove godine nekoliko puta dospjela u žižu javnosti, posebno nakon objavljivanja pjesme o svom bivšem partneru, nekadašnjem fudbaleru Đeraru Pikeu.

Ona se ponovo našla u fokusu medijske pažnje kada je u sudskom procesu za poresku prevaru koji je protiv nje pokrenut u Španiji osuđena da plati kaznu od 7,5 miliona evra. Otkrivanju statue su prisustvovali Šakirini roditelji Vilijam Mebarak i Nidija Ripol, kao i gradonačelnik Barankilje. Natpis u podnožju statue hvali umjetnicu zbog njenih "bokova koji ne lažu, jedinstvenog talenta i glasa koji pokreće mase".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 06:18