Đurologija u Podgorici / -PLAKAT
07/03/2024 u 15:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Đurologija prvi put u Crnoj Gori

Šou Branka Đurića 11. marta u Muzičkom centru Crne Gore

Njega smo upoznali i kao muzičara i kao glumca, ali i kao stendap komičara kroz humor kojim osvaja publiku više decenija. Branko Đurić Đuro sa svojom autorskom predstavom "Đurologija" oborio je sve rekorde gledanosti u svijetu teatra i stand-upa u čitavom regionu, ali prvi put 11. marta od 20.30 časova dolazi u Crnu Goru.

U sali muzičkog centra Crne Gore u Podgorici, Đuro će poslužiti, smijeh i zabavu, i odatle se preseliti u Bar gdje vlada veliko interesovanje za ovaj zabavni šou.

"Đurologija" je, naime, u dosadašnje 4 godine postojanja, igrana više od 470 puta i vidjelo je preko 300.000 posjetilaca, a još uvijek ne prestaje da oduševljava publiku.

Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u njegovim kultnim projektima "Top lista nadrealista" i "Audicija", Branko Đurić Đuro kroz "Đurologiju" pruža ono najbolje od sebe. Svojevrsni (anti)stand up show "Đurologija", kako ga i sam Đuro naziva, u stvari je zbirka njegovih intimnih razmišljanja i pogleda na život koje prepričava na iskren i urnebesan način, držeći publiku u oduševljenju i gotovo neprekidnom smijehu. Harizmatični Sarajlija s holivudskom i svjetskom karijerom, glumac, reditelj, kantautor i rok muzičar, Branko Đurić Đuro u "Đurologiji" zaista objedinjuje sve svoje umjetničke uloge i pruža publici 90-minutni šoua bez premca!

Organizator večeri je Scena cg. Prijatelji događaja Music event, Boho i Hotel Hilton.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 13:20