/ -INSTAGRAM
03/04/2024 u 14:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Džared Leto se neće pojaviti na ovogodišnjoj Met Gali

Rok zvijezda sa bendom kreće na evropsku turneju

Sve je zatekla informacija da se Džared Leto neće pojaviti na ovogodišnjoj Met Gali, međutim, glumac za to ima veliki razlog! Rok zvijezda popularnog benda "30 Seconds to Mars" će preskočiti ovogodišnju Met Gala svečanost, jer on i njegov bend kreću na evropsku turneju. Međutim, Džared je obećao da će pratiti dolazak poznatih ličnosti te večeri kako bi mogao da prikupi inspiraciju za svoje sledeće pojavljivanje na ovom velikom prestižnom događaju. Ne smijemo da zaboravimo da je Džared jedan od ikoničnijih ljudi koji se pojavljuju na Met Gali, jer njegovi stajlinzi nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Samo se prisjetite njegovog stajlinga gdje nosi odsječenu glavu u rucii ili kostim mačke i biće vam jasno koliko Džared ima kreativnosti. Turneja nije jedina stvar na Džaredovom rasporedu ovog ljeta. Kako je ovaj oskarovac napomenuo, takođe snima Tron: Ares – reboot filma Tron iz 1982. godine i Tron Legacy iz 2010. godine – između koncerata.

"Nikada zaista nisam to radio u isto vrijeme. Prilično je intenzivno. Biće to zanimljivo iskustvo", ispričao je Leto za iHeart radio.

Kako će se njegove kolege iz Holivuda obući na ovogodišnjoj Met Gali ostaje nam da vidimo, a da li će uspjeti da nadmaše njega, pokazaće vrijeme.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 09:47