/ -EMIR ĐULOVIĆ
26/05/2024 u 22:12 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Emir Đulović obara rekorde: Duet sa Sandrom Afrikom za nedjelju dana broji preko milion i po pregleda

Pjevač Emir Đulović, poznat po svom hit albumu "Živi moje milo" koji ga je lansirao na sam vrh estrade, ponovo je obradovao svoje obožavaoce. Samo nedjelju dana nakon objavljivanja, njegove dvije nove pjesme, "Skote Moj" i "Ljubavi", već su osvojile srca publike.

Duet sa Sandrom Afrikom, pjesma "Skote Moj", postigla je veliki uspjeh sa preko milion i po pregleda na platformama, dok pjesma "Ljubavi" takođe bilježi impresivan broj pregleda. Pozitivni komentari i reakcije slušalaca jasno pokazuju da su ove pjesme brzo postale hitovi.

Iz Emirovog tima najavljuju da su u toku novi projekti koji će uskoro ugledati svjetlost dana. Očekuje se da će svaki novi projekat biti bolji i bolji od prethodnog, što potvrđuju hitovi iz prošlih godina.

Jedan od ključeva Emirovog uspjeha je stabilnost i kontinuitet u saradnji sa istom ekipom, što je formula koja očigledno donosi rezultate. Njegovo zadovoljstvo novim pjesmama i entuzijazam za buduće projekte dodatno naglašavaju njegovu posvećenost muzici i fanovima.

Uz ovakav kreativni zamah, fanovi mogu očekivati još mnogo muzike od Emira Đulovića u budućnosti.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
10. jun 2024 23:04