Emir Đulović / -PRIVATNA ARHIVA
13/02/2024 u 22:23 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Emir Đulović razotkrio lažni profil na Instagramu: Istina je uvijek plava

Simbol verifikacije i pečat kvaliteta i autentičnosti

U neobičnom obrtu događaja, pevač Emir Đulović suočio se sa neočekivanim izazovom – lažni profil na društvenoj mreži Instagram, koji je počeo da raste neverovatnom brzinom. Međutim, iz PR službe Emira Đulovića stiže umirujuća vest – jedini zvanični profil ovog umetnika je @emirdjulovic_official, potvrđen plavom kvačicom, simbolom tačnosti profila.

Svi obožavaoci mogu biti sigurni da će na pravom mjestu pronaći najnovije informacije o Emirovim aktivnostima, fotografijama iz kulisa, kao i ekskluzivne trenutke iz njegovog umjetničkog svijeta. Plava kvačica nije samo simbol verifikacije, već i pečat kvaliteta i autentičnosti.

Sam pjevač nije oklijevao da podijeli ovo sa svojim fanovima putem Instagram Storija, jasno ukazujući na lažni profil i pozivajući sve da ostanu povezani sa njim samo putem zvaničnog naloga.

I dok se lažni profili možda trude, istina je uvek plava – plava kvačica Emira Đulovića i njegovog autentičnog profila na Instagramu. Zajedno sa svojim fanovima, Emir se smije ovom izazovu, pokazujući da prava vrijednost dolazi sa vjerodostojnošću i podrškom pravim umjetnicima.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 10:59