/ -INSTAGRAM
03/02/2024 u 10:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ivana Boom Nikolić otkrila tajnu fit izgleda

Ivana je veoma aktivna na društvenim mrežama i privlači veliku pažnju fanova

Poznata pjevačica Ivana Boom Nikolić na svom Instagram profilu odgovarala je na pitanja pratilaca, a tom prilikom između ostalog otkrila je na koji način održava fit izgled, kao i kako se nosi sa hejt komentarima.

Ivana je veoma aktivna na društvenim mrežama i privlači veliku pažnju fanova još od kada je bila članica grupe "Huricane". Fanovi uvijek vole da saznaju nešto novo iz njenog privatnog života, a sada im je ona dala prostora za to kada im je omogućila da joj postavljaju pitanja na koja je potom odgovarala.

Najviše pitanja bilo je vezano za njen izgled, a jednog pratioca zanimalo je kako pjevačica uspijeva da ima fit i zategnuto tijelo.

– Mislim da je najvažnije biti konstantano u nečemu i ne opuštati se previše. Ja sam se 8 godina bavila plesom i mislim da moje tijelo vrlo dobro pamti, a i ja sam se kroz ples razvijala. Zbog toga nikada ne mogu biti mršavica. Prvi put sam u teretanu ušla kada smo se pripremale za Evroviziju. Danas pokušavam da budem redovna na treninzima, koliko mi obaveze dozvoljavaju i da iz ishrane izbacim sve što ne valja i što mom tijelu ne prija, pa ćemo vidjeti napredak do ljeta – odgovorila je ona, pa se osvrnula na još jedno zanimljivo pitanje. Naime, jedan njen fan je upitao za savjet kako ne obraćati pažnju na ismijevanja i hejt komentare.

– Naučila sam to davnih dana. Želim to i tebi! Ne obraćaj pažnju na ljude koji nemaju nikakav cilj, a ni ambiciju u životu. Pozitivne kritike sam uvijek voljela, ali od namjerne negativnosti i spoticanja bježala oduvijek. Uvijek sam bila svoja i za mene je jedino postojao moj put, moj cilj, moj život i par prijatelja. Ja sam od onih koji sve vide, sve čuju, ali se ne obaziru zbog svog mira i nebitnosti osoba koje su sposobne da namjerno povređuju druge da bi se osjetile bitnijim. Normalan i srećan čovjek nikada neće dozvoliti da se zbog njega osjetiš loše. Ne dozovoli da te povrijedi neko ko od tih hejt komentara dalje ne vidi u životu. Budi iznad situacije – završila je pjevačica.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 18:44