Maja Nikolić / -SKRINšOT/INSTAGRAM
01/02/2024 u 21:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Izgubila je vjeru u domaće festivale: Maja Nikolić se sprema za Sanremo

Na Beoviziji ću uspjeti samo ako neko umre, ili mu padne saksija na glavu pa se opameti

Maja Nikolić više puta je učestvovala na Beoviziji, a onda je odustala uz brojne optužbe na račun pomenutog takmičenja. Naime, pjevačica tvrdi da je sabotirana od strane žirija, te da su potrebne velike promjene kako bi ona pobijedila.

- Ja sam 2018. godine javno istupila rekavši da će pobijediti Balkanika i tako je i bilo! Od tada do danas se pjesma njihova nigdje više nije čula, a "Zemlju čuda" svuda puštaju na radiju i svi je traže na mojim nastupima - izjavila je pjevačica.

Kako je izjavila izguvila je vjeru u domaće festivale.

- Na Beoviziji ću uspjeti, vjerovatno kad neko bude umro ili ako smijene ekipu ili ako nekom padne saksija na glavu pa promijeni mišljenje. Pa kaže vidi ova Maja šta god rekla ipak govori istinu, možda je bez dlake na jeziku ali žena stvarno dobro pjeva.

Umjesto domaćih festivala, ona namjerava da se probije na strano tržište, a prva stanica joj je Sanremo.

- Poštujem samo festivale gdje se pjeva uživo, to me jako podsjeća na beogradsko proljeće i moram da ti priznam da pripremam pjesmu za Sanremo sledeće godine. Moj prijatelj koji tamo živi i koji je glavni predstavnik za Sanremo će napraviti pjesmu. Kao što sam pobijedila u Holivudu i u Moskvi, gdje sam dobila nagradu. Pazi ako me budu pustili da pjevam u San Remu, a cio albanski lobi vlada Italijom, tako će se zeznuti jer ću da pobijedim. Meni dajte samo mikrofon - izjavila je samouvjereno za Kurir.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 17:11