Tejlor Svift / -AP
05/02/2024 u 15:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Jedno žensko ime je na platformi X protekle noći spomenuto 2,4 miliona puta

Tejlor Svift je u trendingu na pomenutoj platformi, još i zbog najave 11. studijskog albuma...

Nakon što je osvojila Gremija za album godine Midnights, Tejlor je najavila novi album, a internet je potpuno poludio. Stoga je Tejlor u trendingu na platformi X. Pjevačicu su imenom spomenuli 2.4 milliona puta u posljednja 24 sata.

Tejlor je na dodjeli nagrada rekla da će njen 11. studijski album pod nazivom The Tortured Poets Department biti objavljen 19. aprila.

Njeni obožavaoci nagađali su na internetu hoće li kantautorka najaviti novu muziku tokom ceremonije koja se održavala u Crypto.com areni u Los Anđelesu, budući da je to činila na prethodnim dodjelama nagrada.

Pjevačica prolazi ambiciozan poduhvat ponovnog snimanja svojih prvih šest albuma, kako bi vratila kontrolu nad svojim snimcima.

- U redu, ovo je moj 13. Gremi. Što je moj srećan broj... ako sam vam to ikada rekla. Znam da je način na koji je glasala Akademija jednak strasti obožavalaca. Stoga želim da zahvalim obožavaocima tako što ću vam reći tajnu koju sam skrivala od vas posljednje dvije godine. A to je da moj potpuno novi album izlazi 19. aprila, zove se "The Tortured Poets Department" - rekla je.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 09:13