Kolin Farel / -SKRINšOT/INSTAGRAM
06/02/2024 u 18:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Kolin Farel zbog jedne uloge posumnjao u svoje glumačke sposobnosti

Očekivanja su opasna stvar

Glumac Kolin Farel je otkrio da je nakon uloge u filmu "Alexander" iz 2004. godine počeo da sumnja u svoje glumačke sposobnosti.

Farel je mlad pristao da tumači lik "Aleksandra Velikog", a uz njega su se u filmu pojavila velika glumačka imena kao što je Anđelina Džoli i Entoni Hopkins.

Kada se film pojavio u bioskopima svi su očekivali veliki uspjeh i bili su sigurni da su odradili veliki posao.

Međutim, oni su bili sigurni da će film biti nominovan za Oskara, ali to se nije desilo.

- Očekivanja su opasna stvar. Kad kažem ‘očekivanje‘ svi smo imali spremne planove. Svi smo rekli: "U redu momci, idemo na dodjelu Oskara, ovo je sigurno, međutim onda su se pojavile kritike - izjavio je glumac.

Međutim, film je dobio više negativnih kritika, posebno upućenih Farelu. Nakon što su se pojavile brojne kritike na njegov račun, on je počeo da sumnja u svoje glumačke sposobnosti.

- Jedan za drugim pisali su mi da spakujem kofere. Pisali su Aleksandar Tupi, Aleksandar Dosadni, Aleksandar Neartikulisani, Aleksandar Slabi... Pomislio sam da sam s*anje, da sam us*ani glumac - rekao je Farel.

Iako reakcije na ovaj film nisu bile dobre, on je ostavio neizbrisiv trag u mnogim filmskim ostvarenjima kao što su "The Banshees of Inisherin", "The Batman", "The Gentlemen", "Miami Vice", "The Way Back" i mnogi drugi, piše "Far Out Magazin", prenosi b92.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 01:20