/ - FACEBPPK@THECOREYTAYLOR
26/01/2024 u 11:45 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Kori Tejlor se obratio fanovima u vezi problema sa mentalnim zdravljem: Ne prepoznajem sebe…

Kori Tejlor je najavio otkazivanje svoje predstojeće solo Sjevernoameričke turneje, objašnjavajući da su "njegovo mentalno i fizičko zdravlje u opadanju"

Kori Tejlor je objavio video kao odgovor na pitanja fanova o tome zašto frontmen benda Slipknot i dalje nastupa na solo koncertima u Aziji pošto je otkazao predstojeće datume Sjevernoameričke turneje.

Ranije ovog mjeseca, Kori Tejlor je najavio otkazivanje svoje predstojeće solo Sjevernoameričke turneje, objašnjavajući da su "njegovo mentalno i fizičko zdravlje u opadanju" i objavio izjavu tada koja je objasnila tu odluku.

Sada je frontmen benda Slipknot objavio novi video na Instagramu, odgovarajući fanovima koji se pitaju zašto se koncerti u jugoistočnoj Aziji – počevši od Tokija 25. marta – i dalje održavaju.

Obraćajući se fanovima, Tejlor objašnjava da je odluka da ispuni martovske datume prvobitno trebalo da bude dio inicijalne izjave koju je objavio. Zatim detaljnije objašnjava svoje trenutne borbe sa mentalnim zdravljem.

"Tokom poslednje godine, doživio sam potpuni i potpuni slom granica – mentalnog zdravlja, ega, prava na privilegiju… svega", kaže. "Sve to kulminiralo je vrlo stvarnim, vrlo bliskim povratkom u stanje u kome se nekako ne prepoznajem. Treba mi vremena da se resetujem".

Što se tiče predstojećih koncerata u jugoistočnoj Aziji, objašnjava da je odluka delimično zbog kratkotrajnosti turneje – s obzirom da treba ispuniti samo četiri datuma, umjesto mjesec dana dugog niza koji bi inače prolazio Sjevernom Amerikom. Tejlor takođe priznaje da će na predstojećim koncertima "uzimati dan po dan".

"Svim zabrinutim ljudima, hvala vam puno – cijenim to", kaže. "Svima koji su uznemireni, nadam se da ovo odgovara na neka od vaših pitanja. Samo radim najbolje za sebe trenutno i dug je put, ne znam šta je na kraju tog puta".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 10:46