Lejdi Gaga u studiju / -SKRONšOT/INSTAGRAM
12/01/2024 u 19:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Lejdi Gaga se oglasila iz studija: Sprema iznenađenje za "mala čudovišta"

Ako se neko pita u crkvi sam, napisala je pjevačica

Četiri godine otkako je Lejdi Gaga objavila svoj posljednji album,"Chromatica" fanovi njene muzike izgleda će konačno dočekati njene nove pjesme.

Nakon što su Lejdi Gaga i reper Vil Aj Em viđeni kako zajedno napuštaju restoran, moglo se naslutiti da kantautorka radi na novoj muzici. Međutim, ova nagađanja nisu potvrđena, sve do sada kada je Lejdi Gaga na svom Instagram nalogu objavila sliku iz studija aludirajući na to da radi na stvaranju nove muzike, što je jako obradovalo njena,"mala čudovišta" ("Little Monsters") kako zove svoje fanove.

Ispod fotografije je napisala: Ako se neko pita u crkvi sam!

Kada je potvrđeno da će se na mini-koncertu grupe Roling Stouns, naći i duet u kom su Lejdi Gaga i frontmen grupe Mik Džeger ukrstiti glasove, pojavile su se prve sumnje da pjevačica radi i na drugim projektima, piše Journal.rs.

image

Lejdi Gaga u studiju

-SKRINšOT/INSTAGRAM

Britanski rok bend izveo je koncert kao promociju novog albuma "Hackney Diamonds". Među pjesmama, našao se i duet sa Lejdi Gagom – "Sweet Sounds Of Heaven". Kada je Mik Džeger objasnio kako je do saradnje došlo, rekao je da su se sastali još tokom ljeta, a Lejdi Gaga je bila u studiju pored. Fanovi pjevačice su to protumačili kao da ona već uveliko radi na novoj muzici.

Ova trinaestostruka dobitnica Gremi nagrada vrijedno je radila na brojnim drugim projektima.

Krajem 2019. godine pokrenula je sopstveni "beauty brend" pod nazivom "Haus Labs by Lady Gaga".

Zatim su isplivale i prve fotografije sa snimanja drugog nastavka filma Džoker "Džoker: Foli a Du", gdje tumači lik Harli Kvin. A sada se vratila u studio gdje radi na novim pjesmama koje se nestrpljivo iščekuju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 02:45