/ -PICASA
29/03/2024 u 12:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Leonardo DiCaprio konačno staje na „ludi kamen"?

Spekulacije su se razbuktale kada se 25-godišnja Vitorija pojavila sa Dikapriom, koji ima 49 godina, noseći upadljivi novi detalj – prsten na lijevoj ruci

Leonardo DiCaprio i njegova devojka, italijanski model Vitorija Cereti, pokrenuli su glasine o vjeridbi.

Spekulacije su se razbuktale kada se 25-godišnja Vitorija pojavila sa Dikapriom, koji ima 49 godina, noseći upadljivi novi detalj – prsten na lijevoj ruci. Par je primijećen kako uživa u opuštenom ručku u popularnom meksičkom restoranu smještenom u srcu Los Anđelesa.

Dikaprio, u opuštenoj kombinaciji bijele majice i šortsa, pokušao je da se stopi sa masom uz prepoznatljivi crni kačket L.A. Dodžersa i maskom za lice okačenom ispod brade. S druge strane, njegova djevojka je zračila elegancijom u širokim farmerkama s niskim strukom povezanim kaišem, uparenoj s crno-bijelim džemperom preko bijelog topa, a njena kosa u dvije spuštene pletenice ju je činila čak i mlađom.

I dok su futurističke crne sunčane naočare marke Balensijaga i srebrni lančići dodali šarm njenom izgledu, sjaj srebrnog prstena privukao je posebnu pažnju i podstakao spekulacije.

Par, poznat po tome što se generalno trude da sačuvaju svoju vezu od očiju javnosti, iznenadio je posmatrače izlivima nježnosti tokom ovog ručka. Primijećeno je kako holivudski glumac hrani Ceretijevu zalogajima svog burita. Istovremeno, ljepotica smeđe kose uzvratila je gest obavijajući svoju ruku oko njegovih ramena dok su naručivali svoj obrok na šalteru.

Iako je prisustvo prstena kod Ceretijeve izazvalo uzbuđenje, njegovo značenje ostaje nejasno. Važno je napomenuti da Vitorija još nije pokazala ovaj komad nakita u nedavnim Instagram postovima.

Romansa između Dikaprija i manekenke prvi put je planula prošlog ljeta kada su primijećeni kako dijele strastveni trenutak na plesnom podijumu jednog kluba na Ibici. Od tada, par je fotografisan zajedno mnogo puta, čak su provodili vrijeme sa porodicama jedno drugog.

Holivudski zavodnik poznat je po brojnim romansama sa poznatim damama, međutim u javnosti vlada narativ da čim njegove djevojke pređu 25 godinu, glumac ima običaj da raskine vezu. Da li je Leonardo konačno odlučio da se skrasi i da li je Vitorija ta koja je zarobila njegovo srce, ostaje nam da vidimo.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 10:36