/ -INSTAGRAM
31/01/2024 u 17:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Marija Šerifović pokazala svoju najemotivniju stranu

O privatnom i ljubavnom životu skoro nikada nije govorila, te je ovaj emotivni tekst zbunio, ali i oduševio njene pratioce

Pjevačica Marija Šerifović pokazala je svoju emotivnu stranu i prvi put javno iskazala emocije. Ona je na svom Instagram profilu objavila dirljivi tekst o ljubavi:

-Da li je bolje da nekog zavoliš koga ti srce ne voli ili da pustiš srce da voli, a dušu spremaš za tugu, za boli? I da li si srećan ako sa nekim imaš život miran ili ako pored nekog letiš, a vjetra ima? Let je nemiran. Da li znaš koliko vrijedi tren kad ruka ti drhti u nečijoj ruci, a nekad nekog pod ruku držiš po nekom mrazu, po pedigreu, po preporuci... I da li oni sati kad se do neba zaljubiš isto traju kao i oni kada samo ljubiš? I da li želja da nešto vječno traje ostaje i kad sve nestaje- napisala je Marija i dodala:

-Nula nije ni minus ni plus. I zato je nula, jer nema srce, nema puls. I tako, srećan si, misliš da imaš sve. I neka traje zauvijek ili možda tren samo. Za ovaj osjećaj spremni smo i život da damo. Mogu sve sa tobom, bez tebe ne želim ništa. I nisam rođen za kompromis i ne krijem srce u skloništa i ako se ikad desi i ova ljubav nestane i postanemo obični kao drugi, ruka teška nam postane... I ako ikad uspiješ da vidiš kraj, molim te idi, kreni... Ne možemo mi nikad biti nule. A nismo za to Bogom spojeni - piše u objavi Šerifovićeve.

Marija nikada do sada svoje intimne emocije nije željela da pokazuje javno. O privatnom i ljubavnom životu skoro nikada nije govorila, te je ovaj emotivni tekst zbunio, ali i oduševio njene pratioce.

Takođe, nije poznato kome su namijenjene ove poetične rečenice, prenosi Pink.rs

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
22. april 2024 06:54