/ -JUTJUB IDJTW/SKRINŠOT
19/01/2024 u 09:54 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Mirka Vasiljević pokrenula novi biznis

Sa prijateljicom pokrenula posao pravljenja torti i za sada im ide odlično

Glumica Mirka Vasiljević odlučila je da se upusti u jedan biznis koji je potpuno suprotan od glume, kojom se do sada aktivno bavila.

Mirka se još od tinejdžerskih dana bavi glumom, te se proslavila po ulogama u popularnim serijama i filmovima, u kojima je ostavila veliki pečat. Ona je i dalje aktivna glumica, pa je pored uloga na malim ekranima, možemo ispratiti i u pozorištu.

Pored glume, poznato je da je Mirka posvećena supruga i majka. Ona sa suprugom, fudbalerom Vujadinom Savićem, ima četvoro djece, a sada je spisku brojnih obaveza koje ima na privatnom i poslovnom planu odlučila da doda i privatni biznis.

Kako neimenovani izvor za "Kurir" navodi, ona je sa prijateljicom pokrenula posao pravljenja torti i za sada im ide odlično. Poslastice su u obliku svježeg voća i zasad je predstavnica sedme umjetnosti jedina u  zemlji koja je osmislila ovako nešto u svijetu slatkiša.

Mirka Vasiljević je potom ove navode i potvrdila i otkrila na šta želi da stavi akcenat kada se radi o novom biznisu.

"Željela sam da kvalitet bude u prvom planu, a ne to ko pravi torte i da se pominje moje ime. Od početka do kraja je u tortama prisutno svježe voće. Sa prijateljicom sam osmislila nešto što je drugačije, a da nije klasičan voćni tanjir. Moja želja za kreativnošću je pretočena u ukusne poslastice. Moja prijateljica i ja se dopunjujemo i želja nam je da jedna zdrava, ukusna i vizuelno lijepa poslastica bude prisutna na slavljima zbog same ideje i koncepta", rekla je ona za "Kurir".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 01:24