/ -INSTAGRAM
15/06/2024 u 16:19 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Nina Badrić smršala zahvaljujući Novaku Đokoviću

Pjevačica Nina Badrić na društvenim mrežama oduševljava pratioce svojom ljepotom, ali i vitkom linijom.

Nina je novi režim ishrane uvela prije tri godine i striktno ga se pridržava. Naime, iz ishrane je izbacila namirnice životinjskog porijekla. Od kada se ovako hranim, moje tijelo je u balansu, koža i kosa su sjajni, a snage i energije imam milion puta više u odnosu na pređašnje godine kada nisam razmišljala toliko koje namirnice unosim u sebe.

– Pratila sam dugo način ishrane Novaka Đokovića i mnogih meni bliskih ljudi koji se tako hrane godinama i zaista sve ima smisla. Moja snaga se utrostručila. I duh i tijelo. Osjećam se odlično, poletno, bistro, snažno i svakome preporučujem da zdravom ishranom diže svoj imunitet, a samim time kilogrami se tope. Ova promjena je način života, a ne jednokratna dijeta, a benefiti ovakve ishrane su zaista nesagledivi za naše zdravlje i život –ispričala je Nina Badrić.

– Prošla su i ta vremena kad sam se bavila prošlošću i pogrešnim odlukama. Sad samo gledam prema sjutra i bavim se onim što živim. Naravno da sam napravila greške koje su me koštale, no žaliti za time je izgubljeno vrijeme. Drugi put ću pametnije! – rekla je Nina nedavno.

-Nemam strahove. Od ničega i nikog. Puno radim na sebi i shvatila sam da su naši strahovi imaginarna stvar. Što se treba desiti desiće se. Ne treba čovjek puno glavu razbijati oko nečega što se tek treba dogoditi. Ustvari lažem… Bojim se zmija i njih ne volim sresti ni na dvije noge, a kamoli one koje puze (smijeh) – dodala je tad.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
25. jul 2024 12:10