Ognjen i Mina / -INSTAGRAM/SKRINšOT
03/01/2024 u 19:14 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ognjen Amidžić stao na "ludi kamen": Željeli smo da prođe bez buke

Voditelj i njegova izabranica su se vjenčali daleko od očiju javnosti

Voditelj Ognjen Amidžić i Mina Naumović su se vjenčali! Tim povodom Ognjen se oglasio i otkrio da su želјeli da sve prođe bez buke i da taj čin ostane samo za njih.

- Istina je, vјenčali smo se. Želјeli smo da to bude bez buke i da taj čin ostane samo za nas. Mi smo već živјeli brak, sada je samo i na papiru. Ja sam želиo da se Mina preziva kao ja i sada nosi moje prezime, to sto je ostavila na Instagramu i svoje - to vas laze, da znate - rekao je Ognjen za Blic.

Podsjetimo, voditelj Ognjen Amidžić čeka dијete sa svojom izabranicom Minom Naumović, a sada je sumirao utiske iz godine koju polako ispaćamo.

- Kada ste u dobrom društvu, destinacija je manje važna. Ali ako bismo morali da izdvojimo, neka to za ovu godinu budu Maldivi (kojima se uvijek rado vraćamo) i Portugal, a ovih dana pričamo o tome kako bismo rado posjetili Toskanu, čim stigne beba - započeo je Ognjen.

Otkrio je kako je reagovao kada mu je Mina saopštila da je u drugom stanju.

- U tom trenutku nalazili smo se na Iosu, u prelijepom Calilo rizortu, sve je zaista bilo bajkovito, osim Mine koja se taj dan ponašala drugačije nego inače. Bila je prilično razdražljiva, čak mi je pocijepala i knjigu koju sam čitao na plaži, knjiga je doslovno izgledala kao da je doživjela invaziju morskih prasica. I onda sam predložio da uradimo test. Ispostavilo se da je pozitivan, ostatak priče nije za javnost. Mogu samo da kažem da smo bili srećniji nego ikad, jer smo to jako željeli i iščekivali - rekao je Ognjen.

Priznao je i šta ga je najviše privuklo kod Mine.

- Sa njom nikada nije dosadno i to je sve što bi neko kao što sam ja mogao da poželi u jednoj ženi, jer meni bukvalno sve dosadi, ja sam sebi dosadim. Kao i svako muško, prvo sam se zalijepio za ambalažu, ali vrlo brzo sam spoznao da je sadržaj još bolji i znao sam da ona više bez mene ne ide nigdje - rekao je Ognjen za Pink.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 06:46