/ -EPA EFE
15/06/2024 u 21:26 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Princeza Kejt se prvi put pojavila u javnosti od objave da boluje od raka: Nasmijana u pratnji porodice

Princeza od Walesa pridružila se kraljevskoj porodici na balkonu Buckinghamske palate za paradu Trooping the Color što je njeno prvo pojavljivanje u javnosti od objave dijagnoze raka.

Kate je prije toga fotografisana kako dolazi u palatu u automobilu pored svoje djece i princa Williama, a uoči proslave kraljevog rođendana.

Princezu, koja se od kraja februara liječi od nepoznatog oblika raka, i njeno troje djece, princa Georgea, princezu Charlotte i princa Louisa, bodrila je gomila okupljenih dok su napuštali palatu.

Buduća kraljica djelovala je prilično opušteno dok je putovala jednom od najpoznatijih londonskih ulica sa svojom porodicom u kočiji. Mogla se vidjeti kako se smiješi i razgovara s djecom.

Kate se pojavila noseći haljinu Jenny Packham, šešir Philipa Treacyja i broš puka Irske garde.

U još jednoj promjeni u odnosu na prošlu godinu, Kate se nije pridružila starijim članovima porodice na podijumu, već je gledala vojni spektakl s balkona.

Ovo je Katein prvi službeni izlazak u 2024. nakon što je propustila angažmane početkom godine kada je primljena u bolnicu na tretman problema s abdomenom.

Tada se smatralo da njeno stanje nije kancerogeno, ali testovi nakon operacije otkrili su bolest, a Kate je otkrila dijagnozu u martu.

Još nije određen vremenski okvir za njen puni povratak javnim angažmanima.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
24. jul 2024 00:55