/ -INSTAGRAM
12/04/2024 u 12:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Rijana otkrila koju plastičnu operaciju bi željela da uradi na sebi

Osim činjenice da je fanovi vole zbog muzike, Rijana je često na meti pozitivnih komentara i zbog toga što je u potpunosti prirodna

Poznata pjevačica je u poslednjem Intervjuu otkrila do sada nepoznate detalje o svom životu, ali i kojoj operaciji u plastičnoj hirurgiji bi se prepustila. Rijana već više od 6 godina nije objavila nov album, a izgleda da je to u potpunosti stavila u drugi plan, već da je šminka i moda nešto što joj je trenutno centar interesovanja.

Iako je postojalo par naznaka da ova umjetnica radi na svom novom albumu ona se nije oglašavala po tom pitanju, već samo mudro ćuti. Ono što svi znaju jeste da se Rijana ubacila u bjuti i modnu industriju, a da joj posao ide uzlaznom putanjom pokazuje činjenica da redovno priprema nove kolekcije svog proslavljenog "Savage x Fenty" brenda za veš. Ovog puta Rijana se fotografisala za magazin "Interview", a tom prilikom je otkrila i neke detalje iz svog života.

Iako je nedavno postala mama dva sina, ona ne krije da bi željela još par puta da se ostvari u ulozi majke, ali da čeka da se desi djevojčica. "Koliko god Bog želi da imam djece neka bude, ja bih voljela više od dvoje i pokušala bih da bude jedna moja djevojčica", izjavila je Rijana.

Nema sumnje da bi djevojčica kojoj bi Rijana bila majka imala najbolje autfite i ormar za poželjeti, što je sada slučaj i sa njenim sinovima Rzom i Riotom.

Osim činjenice da je fanovi vole zbog muzike, Rijana je često na meti pozitivnih komentara i zbog toga što je u potpunosti prirodna, međutim, pjevačica je sada iznenadila priznanjem da postoji nešto promijenila na sebi.

"Željela bih da uradim podizanje grudi da izgledaju kao pr. Bez bilo kakvog dodavanja, samo da korigujem svoje", priznala je ova poznata pjevačica.

Kako je i sama rekla još uvijek se nije informisala o cijeloj proceduri, pa joj je to samo to negdje na umu da želi da uradi, ali kada se bude u potpunosti informisala, onda će se, kako kaže, možda i opredijeliti za ovu estetsku operaciju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 09:59