Selin Dion / -INSTAGRAM
26/03/2024 u 12:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Selin Dion: Odlučna sam da se vratim na scenu jednog dana

Selin Dion progovorila o teškoj bolesti, pa otkrila šta joj je najveća želja

 Poznata pjevačica Selin Dion se oglasila na društvenim mrežama povodom Međunarodnog dana podizanja svijesti o sindromu ukočene osobe od kog i sama boluje.

Jedna od najvećih svjetskih zvijezda sa, kako mnogi tvrde, magičnim glasom Selin već neko vrijeme boluje od ove teške bolesti. Pjevačica se gotovo potpuno povukla iz javnosti kako bi se izborila sa pomenutim stanjem, te su rijetke prilike kada je fanovi mogu vidjeti, kao i njena oglašavanja.

Međutim, Selin je sada odlučila da se oglasi posebnim povodom i podigne svijest o njenoj bolesti, ali i otkrije njenu volju da se izbori sa njom, kao i planove.

"Kao što mnogi od vas znaju u jesen 2022. godine mi je dijagnostikovan sindrom ukočene osobe. Pokušavajući da pređem preko ove autoimune bolesti bilo je jedno od najtežih iskustava u mom životu ali i dalje sam odlučna da se jednog dana vratim na pozornicu i da živim što normalnijim životom. Duboko sam zahvalna na ljubavi i podršci moje djece, porodice, tima i svih vas", poručila je Selin, pa dodala: "Želim da pošaljem podršku svima širom svijeta koji su pogođeni SPS-om. Želim da znaš da to možeš! Mi to možemo! S ljubavlju, Selin"

Sindrom od kog boluje ova kraljica muzike pogađa jednog u milion, a upravo je ona bila ta kojoj se dogodio sindrom ukočenosti.

Upravo zbog ove bolesti koja ne omogućava normalno kretanje Selin je morala da otkaže evropski dio svoje turneje "Courage".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
21. jul 2024 22:07