/ -JUTJUB/SKRINŠOT
08/01/2024 u 11:05 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Smashing Pumpkins traže novog gitaristu

Pumpkinsi su pozvali sve zainteresovane da se prijave i pruže fanovima priliku da ostave svoj trag

Smashing Pumpkins su objavili na društvenim mrežama da su u potrazi za novim gitaristom koji će im se pridružiti u bendu.

Umjesto da kontaktiraju veze u industriji kako bi popunili prazno mjesto, Pumpkinsi su pozvali sve zainteresovane da se prijave i pruže fanovima priliku da ostave svoj trag.

U saopštenju objavljenom na različitim društvenim medijima, bend kaže: "The Smashing Pumpkins traže dodatnog gitaristu. Proces prijave je otvoren za sve zainteresovane. Prijavljivači mogu da pošalju svoj CV i povezane materijale na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.". Ova odluka dolazi nakon što je gitarista Džef Šreder napustio bend u oktobru 2023. godine posle 16 godina provedenih s grupom. Trenutno su trio dok traže četvrtog člana koji će se pridružiti frontmenu Biliju Korganu, bubnjaru Džimiju Čemberlenu i gitaristi Džejmsu Ihi. Trenutni sastav nema stalnog basista.

Osoba koja dobije ovu priliku imaće uzbudljivu 2024. godinu pred sobom. Pumpkinsi imaju niz datuma u Velikoj Britaniji i Irskoj sa sastavom Weezer ovog ljeta, prije nego što krenu na turneju širom Sjeverne Amerike sa Green Day.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 01:12