Aleksandra Prijović Poslednji kabare / -SKRINšOT/JUTJUB
02/01/2024 u 18:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO)Nova pjesma Aleksandre Prijović visoko u trendingu

"Poslednji kabare" potpisuje Filip Živojinović

Na veliko iznenađenje publike, Aleksandra Prijović je 31. decembra premijerno izvela novu pjesmu "Poslednji kabare" koja za nešto više od 24 sata ima (ne)očekivan broj pregleda.

Riječ je o brojki od 685.000 pregleda, a kada je riječ o trending listi stigla je do 6. mjesta.

Kako se i sve vezano za nju komentariše u posljednje vrijeme, tako se pokrenula priča i na ovu temu, pa dok neki govore da su ovo više nego jake brojke, drugi ističu da su već nakon jednog dana, a zbog velikog "hajpa" oko mlade pjevačice, očekivali prvo mjesto u trendingu.

Podsjetimo, Aleksandra je za doček Nove godine istakla da je insistirala da ova pjesma što prije izađe, od trenutka kada je prvi put čula.

- Nova pjesma je jedna od onih 20 za koje je Filip uradio muziku i tekst. Pjesma se zove ‘Poslednji kabare‘ i to je pjesma zbog koje sam zaista pala u nesvijest kad sam je čula. Željela sam da bude na ovom albumu koji je izašao, ali smo već imali dovoljno pjesama, imali smo balade. Pošto je ovo balada, htjeli smo da ostavimo za sledeći album. Međutim, meni đavo nije dao mira i ja sam rekla da ta pjesma mora da izađe što prije. Kako kažu, pazi šta želiš, možda ti se i ostvari, ja sam toliko željela da ljudi čuju tu pjesmu, sve se namjestilo i ovo je bila idealna prilika jer sam ja željela da se, posle ovakve godine, zahvalim publici zbog koje se sve ovo i desilo - ispričala je pjevačica, prenosi "Telegraf".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 23:58