/ -QZA
25/01/2024 u 12:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vojaž postavlja nove rekorde i priprema svoj prvi album

Nove pjesme će uskoro ugledati svjetlost dana

Dok željno iščekujemo Vojažev prvi studijski album, on ne prestaje sa osvajanjem trendinga i milionskim pregledima, što neosporno dokazuje da će novim albumom osigurati sebi sam vrh trending listi.

Mladi muzičar koji već sada uveliko puni klubove, najavio je nedavno svoj prvi studijski album koji će uskoro ugledati svjetlost dana. Mihajlo je vrlo aktivan na svojim društvenim mrežama, pa nerijetko komunicira i sa svojim pratiocima na svom Instagram profilu, a nedavno je napravio i svoj broadcast kanal gdje svojim najvjernijim pratiocima daje ekskluzivne informacije iz svog života.

Nije strano da Vojaž obara rekorde i da su milioni njegova svakodnevnica, što dokazuje i činjenica da je na Spotifaju prešao vrtoglavu cifru od 1,3 miliona mjesečnih slušalaca. Kada malo bolje pogledamo i njegov Spotifaj možemo vidjeti da Vojaž nema apsolutno nijednu pjesmu koja ima manje od milion pregleda. Vojaž se može pohvaliti i time da se našao 33. na listi najslušanijih izvođača na svijetu po broju pregleda na Jutjub platformi, te se tada Mihajlo pozicionirao rame uz rame sa svjetskim zvijezdama poput Ariane Grande, Majli Sajrus i mnogi drugi.

Prisjetimo se, prije nešto više od 3 mjeseca Mihajlo je počeo sa najavljivanjem svog novog albuma i to na nesvakidašnji način. On se tada fotografisao na terasi apartmana, a sa novčanicama ispred sebe sastavio riječ "Album".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 17:48