/ -JUTJUB/SKRINSOT
05/04/2024 u 14:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vraća se Linkin Park

U intervjuu za Wired In The Empire, frontmen benda Orgy Džej Gordon je rekao da Linkin Park ima novo lice na vokalu

Linkin Park je praktično okončao svoj rad kada je vokal Čester Benington preminuo 20. jula 2017. Linkin Park je odsvirao omaž koncert u Los Anđelesu 27. oktobra u Holliwood Bowlu te iste godine, objavio tribute live album pod nazivom "One More Light Live", i to je bilo to, osim nekih luksuznih reizdanja starijih albuma.

Tokom Twitch prenosa uživo 2022, multiinstrumentalista Linkin Parka Majk Šinoda rekao je da on i ostatak benda razgovaraju, ali da ništa drugo nije u planu.

– Jedina vijest za Linkin Park koju imam za vas je da… Da, razgovaramo svakih nekoliko nedjelja — razgovaram sa momcima, ili nekim od momaka. I nema turneja, nema muzike, nema albuma u pripremi. U redu, pa dozvolite mi da vam to kažem. Zato imajte na umu da se to ne dešava.

Šinoda je nastavio:

– Samo ću reći toliko za sada. Kažem to zato što kad god bend bilo šta kaže ili uradi bilo šta, svi pokušavaju da pokrenu nešto, a mi, kao, ‘Ne, ne, ne, ne pokreči hajp‘. Razočaraćeš se. Ne radi to.

Sada, čini se da se nešto ipak vrlo tiho radi. U intervjuu za Wired In The Empire, frontmen benda Orgy Džej Gordon je rekao da Linkin Park ima novo lice na vokalu.

– Veoma, veoma kul momci i očigledno odličan bend. Oni postoje dugo vremena i još uvijek rade – rekao je Gordon za Loudwire. – Biće teško bez Čestera [Beningtona], ali vidjećemo. Čujem da sada imaju pjevačicu. To sam čuo.

Gordon je ipak upozorio:

– Nemojte me citirati o tome. Nisam siguran ko će biti pjevačica, ali čuo sam da će biti žensko. Možda će samo pokušati da nastave tako. To bi trebalo da bude zanimljivo.

Veoma čudan zahtjev da se "ne priča o tome" naročito kada je Gordon, kao što je pomenuo voditelj RadioActive Majk Z. rekao "čujem da sada imaju pjevačicu" – to nije stvar koja može da se kaže i da prođe tek tako.

(Metal Injekcion)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 15:42