/ - INSTAGRAM
21/03/2024 u 14:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vuk Mob o karijeri: Muzika mi je postala jako dosadna

Vuk je u decembru prošle godine, nakon duže muzičke pauze, izbacio svoj prvi studijski album u karijeri pod nazivom "Poslednji ples"

Reper Vuk Mob iznio je svoje iskreno mišljenje o muzičkoj sceni, te otkrio u kom žanru bi volio da se oproba.

Vuk je u decembru prošle godine, nakon duže muzičke pauze, izbacio svoj prvi studijski album u karijeri pod nazivom "Poslednji ples". Iako se muzikom bavi više od jedne decenije, reper je po izlasku albuma otkrio da je ovo njegov poslednji album.

"Moj prvi i poslednji album gdje sam sebe dao 101%. Dugo sam odlagao ovo, jer sam bio u strahu da li će se ljudima svidjeti, kao da tek počinjem sa muzikom, a ne da sam na sceni preko decenije. Iskreno se nadam da ćete uživati u albumu gdje sam pokazao sve ono najbolje i najgore što se krije u meni. Toliko od mene raja", napisao je on tom prilikom.

S obzirom na to da je prošao kroz težak životni period nakon smrti oca, Vuk nije osjećao želju da se bavi muzikom, već se posvetio privatnom biznisu, a jednom prilikom je otkrio da muzika u njemu više ne budi iste osjećaje.

On je sada priznao kako gleda na muziku, te istakao da za sada nema nove ciljeve u ovoj sferi, ali priznao i u kom žanru bi volio da se oproba.

"Nastupam, radim, ali što se tiče snimanja pjesama malo sam se prezasitio i muzika mi je postala jako dosadna. Nije mi ništa toliko zanimljivo da bi počeo da radim na projektu. Jedino ako se prešaltam na žanr koji se ne sluša kod nas, kao što je bluz, to ću uraditi, ali ono što sam do sada radio neću. Mislim da sam ispunio sve, ne vidim novi cilj", rekao je on u emisiji "Divan show".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 11:17