Žerar Depardje / - SHUTTERSTOCK
23/05/2024 u 10:35 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Žerar Depardje napao poznatog fotografa u Rimu

Francuski glumac Žerar Depardje optužen je da je napao poznatog italijanskog fotografa Rina Barilarija ispred Hari‘s bara u čuvenoj ulici Via Veneto u Rimu.

Glumac je sa prijateljima ručao u restoranu u Rimu kada ga je  fotografisao paparaco Barilari koji je poznat kao „kralj“ u rimskim novinarskim krugovima.

Šta se tačno dogodilo još uvijek je nepoznato, ali je tačan podatak da su i glumac i fotograf podnijeli krivične prijave.

Kako je naveo Barilarijev advokat, Depardjeova partnerka Magda Vavrusova koja je sjedela za stolom, skočila je i počela da udara fotografa, a tuči se pridružio i Depardje.

Policija je za Si-En-En potvrdila da je "lokalni fotograf" podnio tužbu povodom incidenta u "Harry‘s" baru, ali nije otkrila imena umiješanih u tuču.

Priveden Žerar Depardje zbog optužbi za seksualno nasilje

Pjero Lepore, vlasnik Hari‘s bara u Rimu, potvrdio je da se incident dogodio, ali nikoga nije okrivio.

- U ovom restoranu nije bilo tuče već 20 godina, jer se takve stvari ne događaju u ovakvom restoranu koji ima renome. Ovde dolaze poznate osobe, ali i fotografi, jer jedni bez drugih ne mogu. Fotograf je prebačen u bolnicu“, rekao je vlasnik restorana.

Advokatica Magde Vavrusove istakla je u izjavi Si-En-Enu da je Barilari prvi gurnuo Magdu i da je i ona zbog toga završila u bolnici. Takođe je istakla da je slavni glumac Depardje pokušao da zaštiti Magdu, ali se okliznuo i pao na fotografa.

Kako je istakao potparol policije u toku je pregled snimaka sa nadzornih kamera.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
25. jun 2024 08:37