Hanter Šafer / -WIKIPEDIA
28/02/2024 u 22:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Zvijezda serije "Euforia" uhapšena na protestima za Palestinu

Glumica je bila jedna od 33 demonstranata koji su uhapšeni

Zvijezda serije "Euforia" Hanter Šafer uhapšena je u Njujorku na protestu za prekid vatre u Palestini.

Kako pišu mediji, ona je uhapšena u ponedjeljak dok je podržavala protest kojeg je organizovala jevrejska organizacija "Jewish Voice For Peace".

Glumica je bila jedna od 33 demonstranata, koji su uhapšeni. Iz policije navode da su dobili dva poziva za nedolično ponašanje i neovlašteni ulazak na posjed Rockefeller Plaza, koji se nalazi u centru Manhattana. Obje prijave su lakše povrede zakona.

Ona je u trenutku hapšenja nosila majicu kratkih rukava s natpisom "Prekinite vatru sada", pozivajući tako na prekid sukoba u Palestini. Demonstranti su sjedjeli u holu Rockefeller centra, a članovi grupe držali su i transparente kojima su pozivali na prekid vatre.

"Jevrejii Bajdenu: Prestanite isporučivati ​​oružje za genocid", "Nema više oružja, nema više rata. Prekid vatre je ono za što se borimo", pisalo je na nekim transparentima.

Inače, predsjednik SAD-a Džo Bajden nedavno je izjavio da njegov savjetnik za nacionalnu bezbjednost radi sa zaraćenim stranama i da se nada da će do narednog ponedjeljka doći do prekida vatre između Izraela i Palestine.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 03:43