Una Čolić / - FOTO: PRINTSKRIN INSTAGRAM
07/01/2023 u 04:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Sin Dragane Mirković zaveo ćerku Zdravka Čolića?

Sin Dragane Mirković je, inače, prije par mjeseci otvorio profil na Instagramu za javnost, te ne prestaje da privlači pažnju

Sin folk zvijezde Dragane Mirković, Marko Bijelić, i ćerka čuvenog pop pjevača Zdravka Čolića, Una Čolić, izašli su na ručak u jedan beogradski restoran, što je odmah pokrenulo lavinu komentara o prirodi njihovog odnosa.

Mnogima je bilo neobično kad su vidjeli da zajedno provode vrijeme, jer se malo zna da su oni prijatelji već godinama, te da se poznaju još iz djetinjstva. Dragana i Zdravko su dugogodišnji prijatelji, te se i njihovi naslednici druže od malih nogu.

Marko je svoje pratioce na Instagramu obavijestio sa kim je izašao na ručak.

On je postavio fotografiju hrane i označio Čolinu stariju naslednicu, a ona je fotografiju takođe podijelila na svom Instagram storiju.

Sin Dragane Mirković je, inače, prije par mjeseci otvorio profil na Instagramu za javnost, te ne prestaje da privlači pažnju. Pjevačica se decenijama trudila da djecu i privatan život drži daleko od očiju javnosti, a njen sin je nedavno otkrio nepoznate detalje iz perioda odrastanja.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. maj 2024 05:44