/ - Инстаграм
14/07/2021 u 13:03 h
Aleksandra BoškovićAleksandra Bošković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Скандал у Никшићу: Бедем фест доживио фиjаско, Сенидах тврди да ниjе испоштована

Поводом скандалозног отказивања наступа Сенидах се огласила на Инстаграму, наводећи да jе чекала наступ од пола 12 увече

Мала посjећеност и отказивање наступа треп звиjезде Сенидах обиљежило jе издање Бедем феста коjи jе синоћ одржан на зидинама бедема у Никшићу.

Поводом скандалозног отказивања наступа Сенидах се огласила на Инстаграму, наводећи да jе чекала наступ од пола 12 увече. 

- Сад jе 1.49 уjутру. Нешто се десило, не знам како да оде човjек да наступа у таквоj ситуациjи кад ниjе испоштован. Тако да драги моjи, ви коjи сте дошли, jако ми jе жао, дошла бих због вас, не због њих. 29. августа наступам на фестивалу Sea Dance, тако да свима коjи су били тамо шаљем jедан аутобус да вас одвезе на концерт и да вас врати кући, то jе jедино што могу да урадим у овоj ситуациjи - поручила jе Сенидах на iнстаграм сториjу.

image
- Инстаграм

Она jе своjим обожаваоцима поручила да сликаjу карте са Бедем феста, пошаљу на њен меjл и да ће добити карте за See dance. 

Пjевачица ниjе обjаснила због чега ниjе наступила, иако jе дошла у Никшић, тврдећи само да ниjе испоштована од стране организатора. 

Подсjетимо, организатор Бедем феста jе Петар Шундић коjи се поводом овог случаjа jош ниjе огласио.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 20:58