Slađa i Andreana / -Z.K.MUNJA
07/08/2023 u 14:10 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Slađa Alegro o svađi sa Andreanom Čekić: Putevi su nam se razdvojili

Pjevačice su se do skoro družile, a u jednom trenutku su im odnosi zahladnjeli

U medijima još odavno kruže priče da su pjevačice Slađa Alegro i Andreana Čekić u svađi. One su se do skoro družile, a u jednom trenutku su im odnosi zahladnjeli. Slađa se do sada nije oglašavala na ovu temu, ali je u jednom razgovoru otkrila sve detalje sukoba sa koleginicom.

-Ne bih to uopšte nazvala svađom, nego razilaženjem. Kao što u životu imate neke prijatelje, pa se prosto raziđete u nekim životnim stavovima i razmišljanju. Nikada mi nismo imale nikakvu raspravu, svađu, od mene i iz mojih usta nikada nije ništa ružno izašlo o njoj, niti to mislim – rekla je ona i dodala:

-Samo su nam se putevi razdvojili i eto, ja sam otišla lijevo, ona desno. Ali bez ikakve drame i svađe što se mene tiče. Slađa kaže da se sa Andreanom od tada srela nekoliko puta, ali se po svemu sudeći njihovo prijateljstvo neće nastaviti.

-Sretale smo se par puta onako u prolazu. Opet kažem bez ikakve ružne misli, nego prosto u nekoj fotografiji ja više ne vidim nas u istoj slici, samo to, ništa drugo – kazala je Slađa za Skandal.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 17:14