Slađana Milošević / - SCREENSHOT YOUTUBE
29/12/2022 u 22:45 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Slađana Milošević polomila obje ruke: Teška nezgoda na samom ulazu u zgradu

Slađana, kao ni ostale stanari, nije znala da je jedan njihov komšija vezao kanap kod ulaznih stepenica, nije se nadala tome i zato nije obratila pažnju kad je tuda prolazila

Slađana Milošević je prilikom izlaska iz zgrade u kojoj živi na Novom Beogradu, saplela o kanap na ulaznim stepenicama i pala.

- Slađana, kao ni ostale stanari, nije znala da je jedan njihov komšija vezao kanap kod ulaznih stepenica, nije se nadala tome i zato nije obratila pažnju kad je tuda prolazila. Međutim, čim je zakoračila da siđe, odmah se saplela i pala! Stepenice su vrlo strme i svuda je beton, tako da nije čudno što je zadobila prelom obje ruke - kaže izvor i dodaje da je Miloševićeva morala da nosi gips nekoliko nedjelja.

- Oporavak je bio jako dug i bolan, nije još uvijek sve prošlo, ali sad je bolje nego što je bilo. Slađana se hrabro nosi s tim i kroz sve je sama prolazila. Skoro sedam nedjelja je nosila gips, ali nedavno su joj ga ljekari skinuli i sad može postepeno da se vraća normalnom životu - naveo je sagovornik. Rok zvijezda juče nije odgovarala na pozive, kao ni članovi njenog pi-ar tima.

Slađana je sličnu nezgodu doživjela i 2014. godine.

- Slađana je noćas doživjela težak pad, u kom joj je povrijeđeno cijelo tijelo, posebno grudna kost, zglobovi, šaka, a nagnječeni su i unutrašnji organi. Ugruvana i u modricama, s rođenim bratom se javila najbližoj bolnici - saopšteno je tada iz njene pres-službe.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 11:14