Калезић / Фото: Адриа ТВ
27/12/2021 u 23:06 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Славко Калезић: Нисам примитивац, али сам матирао Шешеља и Марића

Њих двојица су ми направили сачекушу у емисији, хтјели су да ме испровоцирају, казао је умјетник

Црногорски глумац Славко Калезић присјетио се емисије на ТВ Хепи прије три године, која је изазвала велику буру у јавности, када је имао жестоку полемику око црногорске националности и језика са предсједником Странке српских радикала Војиславом Шешељем и водитељем Миломиром Марићем.

- Шешељ и Марић су ми направили сачекушу у емисији, гдје су хтјели да ме испровоцирају. Мислили су да ћу се ја служити непримјереним и неприкладним вокабуларом и да сам један од балканских примитиваца. Међутим, ја сам их матирао. Након те емисије водитељка је за мном трчала посрамљена и молила ме да дођем сјутрадан поново у емисију- казао је Славко у емисији "Стар" на ТВ Адриа.

Црногорски глумац, који себе назива и мултимедијалним умјетником, говорио је и о односу са пјевачицом Маријом Шерифовић.

Казао је да се не чују, али да је након тог односа остао џентлмен. 

- Марија Шерифовић није показала људскост у нашем односу, а ако би ово чула знала би о чему се ради. Нисам био ни свјестан свега тада, била је то велика медијска помпа. Баш смо се готивили, а медији су то перципирали тако како су перципирали. Био сам уз њу у сваком тренутку- казао је Славко.

Ипак, истакао је да Шерифовићка није зла. 

- Она је срдачна и размишља мушком логиком. Права дупла шкорпија, врло је хаотична- навео је Калезић. 

Казао је да је био у чуду док је читао разне негативне коментаре када је представљао Црну Гору на Евровизији.

- Позориште је моја база. Долазим одатле и нисам се дао поколебати. Знам ко сам, а мени је све ван позоришта уживање у експерментисању. Кад сам био представник на Евровизији коментари су заиста били шокантни, али није ме то погађало- закључио је Калезић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 07:19