Слобода Мићаловић / - Инстаграм
24/01/2022 u 08:30 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Слобода Мићаловић открила зашто не жели каријеру у иностранству

Крајем протекле године изашао је њен нови филм „Сунцокрет“ у Казахстану, али она признаје да не размишља о међународном тржишту

Глумица Слобода Мићаловић ће се након 15 година играња опростити од мјузикла "Чикаго", а открива и зашто тренутно не жели каријеру у иностранству.

„Представа се игра 15 година и ово ће бити 300. извођење. Мјузикл ће се играти и даље, али ћу ја своје ципеле препустити некој млађој колегиници“, рекла је Мићаловићева.

Крајем протекле године изашао је њен нови филм „Сунцокрет“ у Казахстану, али она признаје да не размишља о међународном тржишту.

"Мој живот је овде, моја дјеца иду у школу, имам обавезе, приоритет ми засад није иностранство. И ово до сада што сам имала искок је и било је божанствено, али је баш дуго трајало и тешко ми је да све уклопим", истакла је у емисији "Ексклузив" Слобода, која има ћерке Милу и Веру.

Слободин супруг и колега Војин Ћетковић недавно је у једној емисији причао о насљедницама.

"Породица је база. Прибојавали смо се за ћерке. Рано су почеле да се пењу по столовима. Схватили смо да сва дјеца то раде. Оне су само мало слободније. Ако пожеле глуму, рећи ћу им слободно. Волио бих да имају слободу као ја. Биће им теже него Боби и мени", казао је тад.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 21:39