/ foto: NOVA M
14/03/2023 u 00:05 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Snežana Đurišić najavila tužbu protiv crnogorskog pjevača

Pjevačica najavila da će potražiti pomoć suda zbog skandala u Zvezdama Granda

Pjevačica Snežana Đurišić ne krije da je bila potresena zbog optužbi učesnika „Zvezda Granda“ Dušana Vukadinovića, odnosno njegove majke, koja je navela da je Snežana tražila novac od nje ne bi li Podgoričanin prošao u sledeći krug takmičenja.

Zbog ovog skandala Snežana je najavila da će potražiti pomoć suda.

Ona je u tužbi navela kako su Dušan i njegova majka Nataša putem medija nanijeli štetu njenom ugledu s obzirom da su iznijeli informacije koje nisu istinite, navodi Kurir, i dodaje kako je u takozvanom odštetnom zahtjevu tražila da joj njih dvoje isplate sumu u iznosu od oko 10 hiljada eura.

Inače, Snežana Đurišić se nedavno oglasila povodom optužbi ovog kandidata, i rekla kako je u takmičenju samog sebe sabotirao, a nema sumnje da će sabotaža biti još veća kada on i njegova majka budu morali da plate Snežani gore pomenutu svotu novca.

- Dušan Vukadinović je kandidat koji je zadovoljio sve predispozicije da uđe u „Zvezde Granda“. Dalje predispozicije dale su mu mogućnost da izabere mentora. S obzirom na to da je baš čist narodnjak, htio je Cecu Ražnatović, ali ona ga je odbila, pa je odabrao mene. On je jako talentovan, prošao je dva kruga, ali kad je došao treći, nije došao spreman – rekla je Đurišićka i dodala: – Tada sam mu rekla ovako: „Dobićeš matrice od pjesama koje si sam odabrao i molim te, spremi se, sjutra se takmičiš.“ Sutradan na probi nije to uradio. Pitala sam ga koji je razlog. A on je rekao: „Pa oni su mi poslali ovakvu matricu.“ Rekla sam mu to ne smije da priča, jer to nije tako. Drugim riječima, pokušao je da sabotira. Zato i postoje probe, da pjevač kaže: ‘Ne čujem sebe dok pjevam.‘“, izjavila je Snežana nedavno za Kurir.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. april 2024 21:38