Снежана Савић / - фото: РАС СРБИЈА/ М.ИЛИЋ
22/09/2021 u 20:35 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Снежана Савић открила истину о снимању серије: Нисмо имали пара за Јованкине костиме

Ниjе било средстава да се све то испрати, jер ако немате велики фонд и раскошне хаљине тешко да можете испратити Jованкину одјећу, казала је глумица

Глумица Снежана Савић истиче за "Блиц" да jе одгледала прву епизоду сериjе "Jованка Броз и таjне службе" коjа се понедјељком приказуjе на РТС-у.

- Одгледала сам прву епизоду и видим да су добри коментари, бар ово што сам успјела да чуjем. Моjе заплет око Титовог односа починjе у петоj епизоди, до тада младу Jованку глуми колегиница Милица Томашевић. Прва епизода jе експликациjа теме и нарациjе и интервjуи са савременицима, социолозима и психолозима. Добри су коментари гледалаца - прича Снежана и додаjе:

- Добри су ми сви глумци, Милица Томашевић и Небоjша Дугалић дјелуjу увјерљиво - каже глумица коjа за краj додаjе да нажалост нису имали пуно средстава да хаљине и костими изгледаjу као Jованкини.

- Наша костимографкинjа Нена се трудила да нас што вјерниjе обуче и опреми, наравно, оним чиме jе располагала. Ниjе било средстава да се све то испрати, jер ако немате велики фонд и раскошне хаљине тешко да можете испратити Jованкину одјећу. А и са друге стране то су били jако скупи комади коjе jе тешко поново израдити - закључуjе Снежана Савић за "Блиц".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 23:59