/ Фото: GABE GINSBERG/FILMMAGIC
06/07/2021 u 23:25 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Шок за фанове поп принцезе: Крај каријере Бритни Спирс

Ако би се Бритни повукла са музичке сцене, то би довело до краја једне од најуспјешнијих поп каријера у америчкој историји

Менаџер Бритни Спирс Лари Рудолф, који је водио каријеру ове америчке пјевачице још од њеног великог пробоја на сцену деведесетих, дао је отказ.

Он је такође најавио могуће повлачење музичке звијезде са сцене.

У писму које је посало Бритниним старатељима Џејмију Спирсу - оцу пјевачице и Џоди Монтгомери, написао је да је Бритни још прије годину и по дана, када су последњи пут комуницирали, жељела да прекину сарадњу.

- Постао сам свјестан да је Бритни изразила своју намјеру да се званично повуче. Као што знате, никада нисам био дио старатељства нити потеза које су њени старатељи повлачили и тек недавно сам упознат са новим детаљима. Првобитно сам био ангажован на Бритнин захтјев, када је од мене затражено да јој помогнем у вођењу каријере. Као њен менаџер, вјерујем да је у Бритнином најбољем интересу да одступим из њеног тима јер моје професионалне услуге више нису потребне- написао је Рудолф.

Спирсковој је пожелио „све здравље и срећу овог свијета".

Његова одлука наставља се на низ актуелности око популарне пјевачице последњих недјеља.

Подсјетимо, Бритни је од 2008. године под старатељским надзором, који јој је одредио суд, и који јој ограничава слободу због проблема са менталним здрављем.

Бритни се у јуну појавила на рочишту и окарактерисала старатељство над њом као насилно. Следеће недјеље, судија је одбио захтјев за одузимање старатељства Џејмију Спирсу.

Ако би се Бритни повукла, то би довело до краја једне од најуспјешнијих поп каријера у историји САД.

Шест од њених девет албума нашло се на врху америчке топ листе, а пјесме попут "Baby One More Time", "Oops! ... I Did It Again" и "Тoxic" су дефиниције попа с почетка вијека.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 18:31