Crnogorska nedјelja mode od 3. do 6. aprila / Plakat
22/03/2023 u 13:26 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Somersby Fashion Week Montenegro: Poznati svi učesnici Crnogorske nedјelje mode

Parola proljećne nedjelje mode je "Modom za njihov osmijeh‘‘, sa intencijom da damo naš skromni doprinos kada su djeca iz dječijeg doma ‘‘Mladost‘‘ Bijela, u pitanju, saopštili su iz Modne komore

Modna komora Crne Gore organizuje XXXIII izdanje Crnogorske nedjelje mode, od 3. do 6. aprila 2023. godine u Podgorici. Generalni partner dosadašnjih izdanja nedjelje mode, sada već tradicionalno, jeste svjetski poznati cider "Somersby".

- Parola proljećne nedjelje mode je "Modom za njihov osmijeh'', sa intencijom da damo naš skromni doprinos kada su djeca iz dječijeg doma ''Mladost'' Bijela, u pitanju. Na ovaj način želimo da kao manifestacija koju prati ogroman broj medija - budemo društveno odgovorni i prikupimo određeni broj poklona i sredstava koja su potrebna domu. Ovu aktivnost organizujemo u saradnji sa NVO "NOM", koja se već 19 godina bavi humanitarnim radom usmjerenim ka štićenicima Doma "Mladost" u Bijeloj - saopštili su iz Modne komore.

Svečano gala otvaranje "Somersby Fashion Week Montenegro" biće organizovano 3. aprila u The Capital Plazi ispred fonatane kod kružnog toka, u 19 sati, kada će se predstaviti učesnici nedelje mode i dizajneri sa kojima već godinama Modna komora uspješno sarađuje.

Za 4. april na Imanju Knjaz od 21 sat predstaviće se Stefan Đoković, Ana Vasiljević Čelar, Kinder Group - revija Original Marines, Paul Taylor - obuća Geox, Ilona Szabo, UDG - sudenti modni dizajn 2. godine kao i Natalia Urbanova.

U Hotelu CUE, 5.aprila, naša poznata dizaјnerka Nataša Pejović proslaviće prvu modnu deceniјu u predsjedničkom apartmanu, uz speciјalnog gosta večeri - Kneza.

Potom se reviјe ponovo vraćaјu 6. aprila na Imanje Knjaz kada će se predstaviti Jasna Ramčić, TO BE by Fahreta i Amela Tahirović, UDG studenti 1. godina modni dizajn, Zvjezdice by Valentina Mitrović, Boško Jakovljević, Nikolina Vasilijević i Verica Rakočević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 04:36