Зона Замфирова / - фото: Јутјуб принтскин
20/05/2022 u 10:03 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Шотра Воjину Ћетковићу за улогу у „Зони Замфировоj“: Иди на фолклор

- Jеси ли луд? Сваког дана снимам 12 сати, некада и више, а после тога идем на фолклор. Не знам гдје сам, будим се у пет уjутру а ти ми не снимиш ноге - казао је Ћетковић Шотри

„Зона Замфирова“ jедан jе од наших наjгледаниjих филмова, а главне улоге у њему имали су Воjин Ћетковић и Катарина Радивоjевић.

image

Војин Ћетковић, Катарина Радивојевић

- фото: Принтскрин

Како jе сам Воjин испричао у jедноj емисиjи, за ту улогу морао jе прилично да се помучи, будући да jе био велики проблем то што ниjе знао да игра коло, преноси Нова С.

- Шотра jе у сценариjу написао за Манета: 'Види овог, оваj jе прави маjстор како игра'. Jа му кажем: 'Добро, Шотра, како ћу jа ово да одглумим?', а он ми одговара: 'Иди на фолклор'. И тако сам сваке вечери ишао на часове и то код неког баџе коjи ми jе додијелио да вјежбам компликовано, старинско коло", рекао jе Ћетковић у jедноj емисиjи.

- Онда дођем после 10 дана на снимање и Шотра ме пита: 'Jеси ли увjежбао коло?', а jа кажем: 'Jесам'. Затим Николи Ђуричку и осталима обjасни шта треба да раде, и они за 15 секунди одиграjу оно што сам jа 10 дана вjежбао. Кажем себи: 'Нема везе, сада ћу да покидам'. И крене снимање, и jа одиграм - наставио jе глумац причу.

image

Војин Ћетковић

- фото: Јутјуб Принтскин

- Одем до Шотре и кажем му: 'Даj ми да видим како сам одрадио сцену'. Он премота снимак и jа схватим да jе ме jе снимао до груди. Кажем му: 'Jеси ли луд? Сваког дана снимам 12 сати, некада и више, а после тога идем на фолклор. Не знам гдје сам, будим се у пет уjутру а ти ми не снимиш ноге'. На то ће он: 'Аjде, богати, видјело би се да не знаш, овако се види да знаш - закључио jе Воjин у емисиjи.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 08:08