Egzit n / -EXIT PHOTO TEAM
10/10/2023 u 16:56 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Startovala prodaja ulaznica za EXIT 2024

Za 42 minuta prodato čak 5.000

Samo 42 minuta nakon što je i zvanično počela prodaja ulaznica za EXIT 2024 izdanje, koje će biti održano od 11. do 14. jula, nevjerovatnom brzinom razgrabljen je prvi kontingent od 5.000 ulaznica po cijeni od 6.690 dinara.

Za EXIT ulaznice svake godine vlada ogromno interesovanje, a o snazi brenda i o povjerenju koje fanovi imaju u EXIT najbolje govori činjenica da su ulaznice rasprodate rekordnom brzinom iako je za EXIT 2024 za sada poznat samo datum! Novi, ograničeni kontingent dostupan je po promotivnoj cijeni od 6.990 dinara, uz uštedu od 50%.

Do sada su ulaznice kupili posjetioci iz preko 50 zemalja, među kojima, uz Srbiju, prednjače Njemačka, Velika Britanija, Turska, Mađarska, Slovačka, Francuska, Austrija, Belgija, Finska, a iz regiona Slovenija, Bosna i Hercegovina i Hrvatska. Među onima koji su već kupili ulaznice nalaze se čak i fanovi iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Australije i Sjedinjenih Američkih Država!

EXIT Univerzum ove godine upotpunilo je emotivno ponovno okupljanje sa kultnim bendom The Prodigy, proslava 50 godina hip-hopa sa najvećom rep grupom svih vremena Wu-Tang Clan, zvezdana prožimanja koja su donijeli Skrillex, Eric Prydz, Dimitri Vegas & Like Mike, Alesso, Nina Kraviz, Indira Paganotto, Amelie Lens, Keinemusik, Viagra Boys i mnogi drugi, kao i svaki pojedinac, svaka najsjajnija zvijezda, ujedinjeni u porukama ljubavi i slobode!

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
EGZITULAZNICE
29. april 2024 04:13